Om oss

Alla föds vi olika och vi har alla olika förutsättningar vad gäller vårt yttre. Det är det som gör oss unika och det är detta som skapar det dynamiska samhälle som vi älskar. Att vi ser annorlunda ut skapar en härligt mix. Alla är vackra – på sitt sätt.

Frågar man den enskilde individen så finns ofta ett missnöje. Det finns nästan alltid något som man skulle vilja ändra på. En för stor näsa, för små bröst, för stor rumpa, för lite hår på hjässan, för stor mage och för små muskler.

Människan är fåfäng och det är långt ifrån något nytt fenomen. Tvärtom: varför tror du att man använde smink i forna Egypten? Varför tror du ursprungsbefolkningen i Nordamerika målade sig i ansiktet och satte fjädrar i håret? Mycket av detta handlar om att se bra ut.

Vi alla är fåfänga, på vårt eget sätt

Skillnaden mellan då och nu är att vi har dels en massa olika stilar att ta hänsyn till och att vi dels också har fler hjälpmedel att nå vår fulla potential och den estetiska målbild vi satt upp. Missnöjd med håret? En ny frisyr kan hjälpa? Trött på dina gula tänder? Vad sägs om en tandblekning? Vill du ha mer muskler? Varför inte anlita en personlig tränare under en period? Till detta kan vi även lägga hudkrämer, smink och andra produkter. Vi har, kort sagt, en massa bra förutsättningar att nå ett utseende vi trivs med.

Positiv förändring i skönhetsindustrin

Här har vi heller inte nämnt det faktum att det finns en skönhetsindustri att vända sig till också. En industri som blivit bättre, säkrare, mer prisvärd och – faktiskt – någonting för alla. Vissa anser att det handlar om fusk – vi anser att det handlar om att välja det bästa för sig själv.

Det stigmatiserande med att bli behandlad eller bli opererad i syfte att se bättre ut måste försvinna. På den här sidan ska vi gå igenom olika skönhetsbehandlingar och lyfta de positiva sidorna, men utan att negligera de risker som de facto kan finnas.

På den här sidan ska vi ge allt vi har och försöka skapa en plattform för hälsa, välmående, mode och skönhet. Vi ska hjälpa dig att nå din fulla potential. Välkommen!